Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Trainingen

Sollicitatietraining in de regio Eindhoven


‘Solliciteren in de Nieuwe Tijd’

 

Omschrijving

Enige tientallen reacties op een vacature zijn op de arbeidsmarkt van vandaag eerder regel dan uitzondering. Hoe zorg je ervoor dat in de stortvloed aan sollicitaties juist die van jou eruit springt? Dat kan door jouw sollicitatie zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij wat een werkgever echt nodig heeft. In de training van Humentality leer je alles over solliciteren volgens de laatste trends.
De sollicitatietraining van Humentality bestaat uit drie dagdelen. Je komt alles te weten over arbeidsmarkt- en vacatureanalyse, en hoe je je motivatiebrief en CV dusdanig samenstelt dat je het verschil kunt maken. Daarnaast komt het sollicitatiegesprek ruimschoots aan bod. Je krijgt de gelegenheid een sollicitatiegesprek te oefenen, waarbij je jezelf op video kunt terugzien.

Lees meer: Voor werknemers en werkzoekenden - Sollicitatietraining 

Training netwerken voor werkzoekenden in de regio Eindhoven


‘Een stevig netwerk helpt u verder’

 

Omschrijving

Wie op zoek is naar een andere baan, bereikt zijn of haar doel sneller door slim te netwerken. Omdat van alle vacatures maar 30% wordt ingevuld via websites of kranten. De overige 70% gaat via netwerken. Bij solliciteren gaat het er niet alleen om wie je bent, maar zeker ook wie je kent. In de training staat centraal hoe je het beste uit je netwerk haalt.


Een van de belangrijkste dingen die in deze training van Humentality aan bod komen, is je elevator pitch. Dat is een krachtige samenvatting van de essentie van wat je kwaliteiten zijn, wat je te bieden heeft en waarom juist jij degene bent die het beste in de behoeften van een organisatie voorziet. Een goede elevator pitch geeft bovendien je netwerkpartner de juiste indruk van wat je zoekt en wat je brengt.

Lees meer: Voor werkzoekenden - Training netwerken voor werkzoekenden 

Training ‘Vind je nieuwe baan met LinkedIn’ in de regio Eindhoven


‘Vind je droombaan met social media’

 

Omschrijving

Social media bieden ongekende mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan. Om te laten zien wat je in je mars hebt. Om in contact te komen met recruiters die normaal gesproken ver buiten het bereik van je netwerk liggen. In de training zoomen we met name in op LinkedIn. Maar ook Twitter, Facebook, Google+, Hootsuite en Tweetdeck komen aan bod.


De training 'Vind je nieuwe baan met LinkedIn' van Humentality leert je hoe je kunt vinden en gevonden worden met social media door de mogelijkheden ervan optimaal te benutten. De training is bedoeld voor beginnende en enigszins gevorderde LinkedIn-gebruikers.

Lees meer: Voor werknemers en werkzoekenden - Training ‘Vind je nieuwe baan met LinkedIn’