Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Trainingen

Maatwerktrainingen in de regio Eindhoven

Bijzondere situaties in uw bedrijf of instelling vragen om bijzondere maatregelen, waarin een maatwerktraining gevraagd is. Humentality gaat met u als opdrachtgever in gesprek over een specifieke trainingsvraag. Vaak is daarnaast een gesprek met een of meerdere medewerkers nodig om de exacte behoefte te verhelderen.

 

Rondom de gedefinieerde vraag ontwikkelt Humentality vervolgens een maatwerkprogramma. Daarbij kunnen we trainingen combineren met persoonlijke coaching, ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteits- of life style-coaching, of misschien zelfs wel rouwverwerking.
Onderwerpen waaraan u kunt denken:

Lees meer: Humentality | Werkgevers - Maatwerktrainingen  

Sollicitatietraining in de regio Eindhoven


‘Solliciteren in de Nieuwe Tijd’

 

Omschrijving

Enige tientallen reacties op een vacature zijn op de arbeidsmarkt van vandaag eerder regel dan uitzondering. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je er in de stortvloed aan sollicitaties wel uitspringt? Dat kan door een sollicitatie zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij wat een werkgever echt nodig heeft. In de training leren deelnemers alles over solliciteren volgens de laatste trends.
De sollicitatietraining van Humentality duurt drie dagdelen. Aan bod komen onderwerpen zoals arbeidsmarkt- en vacatureanalyse, en hoe werkzoekenden hun motivatiebrief en cv zo samenstellen dat zij het verschil kunt maken. Daarnaast gaat de training uitgebreid in op het sollicitatiegesprek . Deelnemers krijgen de mogelijkheid een sollicitatiegesprek te oefenen, waarbij ze zichzelf op video kunnen terugzien.

Lees meer: Humentality | Werkgevers - Sollicitatietraining

Training netwerken voor werkzoekenden in de regio Eindhoven


‘Een stevig netwerk helpt u verder’

 

Omschrijving

Wie op zoek is naar een andere baan, bereikt zijn of haar doel sneller door slim te netwerken. Omdat van alle vacatures maar 30% wordt ingevuld via websites of kranten. De overige 70% gaat via netwerken. Bij solliciteren gaat het er niet alleen om wie je bent, maar zeker ook wie je kent. In de training staat centraal hoe uw medewerkers het beste uit hun netwerk halen.
Een van de belangrijkste dingen die in de training netwerken voor werkzoekenden van Humentality aan bod komen, is de elevator pitch. Dat is een krachtige samenvatting van de essentie van wat een kandidaat kan, te bieden heeft en waardoor juist hij of zij degene is die het beste in de behoeften van een organisatie voorziet.

Lees meer: Humentality | Werkgevers - Training netwerken voor werkzoekenden

Training ‘Solliciteren met LinkedIn’ in de regio Eindhoven


‘Vind uw droombaan met social media’

 

Omschrijving

Social media bieden ongekende mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een andere of nieuwe baan. Om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Om in contact te komen met recruiters die normaal gesproken ver buiten het bereik van hun netwerk liggen. In de training zoomen we met name in op LinkedIn, maar ook Twitter, Facebook, Google+, Hootsuite en Tweetdeck komen aan bod.

 

Deze sollicitatietraining van Humentality leert uw medewerkers hoe ze kunnen vinden en gevonden worden met social media door de mogelijkheden van deze media optimaal te benutten. De training is bedoeld voor beginnende en enigszins gevorderde LinkedIn-gebruikers.

Lees meer: Humentality | Werkgevers - Training ‘Solliciteren met LinkedIn’