Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Referenties

Rabobank:

"Rabobank (lokale bank) is zeer tevreden over de inzet en kwaliteit die Ellen van den Wittenboer in dit project heeft geleverd. Zij heeft tijdens het project 48 gesprekken gevoerd. Medewerkers hebben aan de bank de terugkoppeling gegeven dat zij de gesprekken als zeer prettig en deskundig ervaren hebben.

Alle gesprekken zijn gevoerd binnen de afgesproken tijd en de samenwerking is prima verlopen. Ellen is flexibel, waardoor ondanks de korte voorbereidingstijd alles binnen het strakke tijdsschema is afgerond.

Wij hebben Ellen leren kennen als een betrokken vakvrouw, die zich volledig inzet voor de omschreven taak. Daarnaast levert zij extra toegevoegde waarde, door medewerkers tips te geven over bijvoorbeeld te lezen literatuur en mogelijk te volgen trainingen. Haar adviezen zijn echt op maat gemaakt."

Een kandidaat zocht na zijn verhuizing een baan in de omgeving:

"Als gevolg van mijn verhuizing naar de andere kant van het land en een reorganisatie kwam ik bij Florens Mobility, nu Humentality, terecht. Samen met Ellen ging ik op zoek naar mogelijke manieren om een andere baan te vinden in mijn nieuwe woonplaats. Vooral het samen brainstormen en het feit dat iemand van buitenaf met een frisse blik nog eens naar je sollicitatiebrief en cv kijkt heb ik als heel erg nuttig en prettig ervaren. Als je al een tijdje aan het solliciteren bent zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer en verlies je soms ook een beetje het vertrouwen in je eigen kunnen.

Gelukkig kreeg ik van Ellen al snel de bevestiging en het vertrouwen dat ik op de goede weg zat. Dankzij de enthousiaste, betrokken en professionele houding van Ellen kreeg ik nieuwe inzichten in mijn kwaliteiten en valkuilen, wat erg handig was voor het aanscherpen van mijn brief en cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. De begeleiding liep niet volgens een vast algemeen stramien, maar werd aangepast aan waar ik behoefte aan had en wat bij mij paste. Dit zorgde ervoor dat het uiteindelijk de juiste begeleiding was voor mij op dat moment."

Een kandidaat die aan een carrièreswitch toe was vertelt:

"In het toch relatief korte traject dat ik samen met Ellen heb doorlopen is er voor mij een hoop duidelijk geworden: ‘Waarom zit ik in mijn huidige functie niet lekker in mijn vel, wat zoek ik eigenlijk in mijn werk?’ Hiervoor heb ik een tweetal tests gedaan die toegespitst waren op hoe ik in elkaar zit en welke drijfveren ik nou eigenlijk zoek in mijn werk.

Hoewel er veel duidelijk is geworden uit deze tests met betrekking tot mijn loopbaan heb ik daarnaast vooral veel baat gehad bij het maken van diverse opdrachten over mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Door het maken van deze opdrachten en de hierop volgende diepgaande gesprekken met Ellen, werd het ook duidelijk waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, en heb ik een aantal tools aangereikt gekregen om bepaalde diepgewortelde gewoontes en gedragingen anders te doen. Hierdoor ben ik anders naar mezelf gaan kijken en heb ik weer het vertrouwen gekregen om bepaalde keuzes te gaan maken en vooral niet meer stil te blijven staan.

Al met al vond ik het een best zwaar traject, je moet soms erg diep gaan en vooral eerlijk kijken naar jezelf. En dat is niet altijd makkelijk. Soms denk je dat je iets al door en door heb uitgeplozen en dan stelt Ellen een simpele vraag waardoor je er nog dieper in moet gaan om het antwoord te vinden. Maar juist daarom heb ik het gevoel dat ik alles uit dit traject heb gehaald wat mogelijk is voor mij en een heldere basis voor het verdere verloop van mijn carrière."

 

Ellen

‘Als je waagt groeit je moed,
als je aarzelt groeit je vrees’ 
(M. Gandhi)

 

Bekijk mijn personalia