Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

'Groeien, bloeien en delen: dat is voor mij de zin van het leven…'

 

Achtergrond

Loopbaancoach Ellen van den Wittenboer is het kloppend hart van Humentality. Ze kan bogen op ruim 20 jaar ervaring als uitzendconsulent, re-integratiecoach en loopbaanprofessional. Dat deed ze bij onder meer Florens Mobility, USG Restart en Adecco. Zien hoe de mensen met wie ze samenwerkt, persoonlijk en in hun werk floreren: dat is waar haar hart van open gaat. Na werktijd is haar passie klassieke muziek en zingen haar grote hobby.


In haar werk als (loopbaan)coach helpt ze werknemers en werkzoekenden verder. Daarbij zijn relativeringsvermogen, respect en dankbaarheid de belangrijkste sleutelwoorden.


Relativeringsvermogen

“Gun jezelf om je uitdagingen aan te gaan met een zekere lichtheid. Het geeft zoveel ruimte als het je lukt om te glimlachen om jezelf. Wees aardig voor jezelf, heb mededogen, want alles mag er zijn. Daarbij is het goed om niet alleen de mogelijkheden te onderkennen, maar ook dat wat jou tegenhoudt. We zijn vaak heel erg gefocust op doén, maar je kunt ook dingen bereiken door te laten. Dan ontstaat er dikwijls verbazend veel ruimte voor iets nieuws.”


Respect

“Respect betekent voor mij een ander te laten zijn zoals hij of zij is. Come as you are: omdat iedereen okay is, zoals hij of zij is. Ik vind het belangrijk om mensen de ruimte te geven zichzelf te zijn. Want alleen als je je veilig voelt kun je zelf ontdekken wie je werkelijk bent.”


Dankbaarheid

“Voor mij is het belangrijk om mensen te helpen zichzelf te helpen. Daarbij is de reis de bestemming. Ik geniet op zo’n tocht van de indrukken die de mensen opdoen, met wie ik samenwerk. Keer op keer kan ik me blijven verwonderen over de dingen die we onderweg ontdekken. Dan stemt het me dankbaar dat ik met iemand een eindje op zijn of haar tocht mag meelopen.”

 

Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig naar hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.