Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

'Dat wat je aandacht geeft, groeit'

 

Maatwerk in loopbaanbegeleiding

Humentality zet je in jouw loopbaan op het goede spoor. Zodat je bloeit en groeit, en plezier hebt in je werk. Om daar te komen is inzicht nodig in je kwaliteiten, maar ook in wat je tegenhoudt. In onze ontdekkingstocht gaan we uit van wat er is. Dat betekent ook de diepte in gaan om dat wat je belemmert, in kaart te brengen en een goede plek te geven.


Integer en persoonlijk

Je zoekt de ideale balans van je kwaliteiten, je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Om die balans te vinden werken we samen. Van mijn kant kun je rekenen op respect, integriteit en een persoonlijke aanpak. Daarbij draait het om de vraag: “Wat is belangrijk voor joú?” Wat ik van jou verwacht is dat je zelf regie wilt nemen: om dat wat jij wilt, dichterbij te brengen.


Werkwijze

De rol van Humentality is om er voor te zorgen dat we op koers blijven. Daarvoor gaan we als volgt te werk:


1 Kennismaking
Een oriënterend gesprek is altijd het begin van onze samenwerking.


2 Trajectvoorstel
Na deze kennismaking doe ik een voorstel voor de manier waarop ik jou kan ondersteunen om je doelen te bereiken.


3 Persoonlijk profiel
Ons gezamenlijke vertrekpunt is jouw persoonlijke profiel waarin we je behoeften en doelen helder beschrijven.


4 Plan van aanpak
Een routeplanner waarin we vastleggen welke dingen we wanneer doen om je doel te bereiken. Wat voor coaching en trainingen Humentality aanbiedt, lees je hier.

Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig naar hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.