Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Assessment en persoonsanalyse in de regio Eindhoven


Je wilt jezelf beter leren kennen. Want alleen wie zichzelf goed kent, kan op het juiste moment de juiste beslissingen nemen voor zijn of haar loopbaan. Een assessment of een persoonsanalyse samen met Humentality zijn bewezen instrumenten om de inzichten te krijgen die je zoekt.


Hoe werkt het?

Een assessment of persoonsanalyse bestaat uit een aantal tests. Deze maak je online, op het moment waarop jou dat het beste uitkomt. Deze tests geven duidelijkheid over je:
• persoonlijkheid
• capaciteiten
• competenties


Je krijgt persoonlijke terugkoppeling over de tests. In een één-op-één-gesprek deel ik mijn bevindingen met je. Ook geven we advies over wat je het beste kunt ondernemen om in jouw loopbaan de beste volgende stap te zetten. Van je assessment of persoonsanalyse ontvang je een schriftelijke rapportage. Deze rapportage is een goed vertrekpunt voor verdere loopbaanbegeleiding of persoonlijke coaching.


Wat levert het op?

Wie zich bewust is van zichzelf, kan de juiste keuzes maken voor zijn (of haar) loopbaan. Met een assessment of persoonsanalyse door Humentality krijg je het inzicht dat je nodig hebt op het terrein van:

• gedrag en karakter
• motivatie en drijfveren
• kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten


Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.