Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

'Soms moet je van het plan afwijken om sneller resultaat te boeken'


Achtergrond

Ellen van den Wittenboer is het kloppend hart van Humentality. Ze kan bogen op ruim 20 jaar ervaring als uitzendconsulent, re-integratiecoach en loopbaanprofessional. Dat deed ze bij onder meer Florens Mobility, USG Restart en Adecco. Zien hoe de mensen met wie ze samenwerkt, persoonlijk en in hun werk floreren: dat is waar haar hart van open gaat. Na werktijd is haar passie klassieke muziek en zingen haar grote hobby.

 

> Bekijk de LinkedIn van Ellen van den Wittenboer

In haar werk als (loopbaan)coach zijn beweging, ruimte en integriteit belangrijke sleutelwoorden.

 

Beweging

“Wat ik doe en waar ik van geniet, is mensen in beweging brengen. Met kandidaten ga ik op een ontdekkingstocht die hen brengt naar de bronnen van hun persoonlijkheid. Daar komen we door inzicht in wie ze zijn en wat hen beweegt, te combineren met praktische kennis en vaardigheden om hun doel te bereiken. Want uiteindelijk gaat het erom dat je dromen maar op een manier kunt realiseren: door te doen, te ervaren, door in beweging te komen.”

 

Ruimte

“Wie werk wil maken van persoonlijke groei en grenzen wil verleggen, moet zich open stellen. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat mensen daarbij niet hun gevoel voor richting verliezen. Dat doe ik met lef en gevoel voor flexibiliteit, gecombineerd met ervaring voor de balans die nodig is om tot resultaat te komen. Ik vind het belangrijk het proces de ruimte te geven. Soms moet je van het vooropgezette plan afwijken om sneller resultaat te boeken.”

 

Integriteit

“Voor een professional op het terrein van loopbaanbegeleiding staat er altijd een ding voorop: integriteit. Dat betekent respect voor elke kandidaat en wat hij of zij meebrengt. Omdat alleen wie zich veilig voelt, kan ontdekken wie hij of zij werkelijk is. Dat betekent ook transparantie voor mijn opdrachtgevers. Die kunnen van mij verwachten dat ik hen op procesniveau op de hoogte houd hoe het er in elk traject voor staat. Omdat een afspraak voor mij altijd een afspraak is.”


Neem vrijblijvend contact op
Wilt u meer weten over hoe u samen met Humentality competenties van uw medewerkers versterkt en talenten optimaal benut? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer. Mail of bel via +31 6 511 39 478.