Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Training ‘Solliciteren met LinkedIn’ in de regio Eindhoven


‘Vind uw droombaan met social media’

 

Omschrijving

Social media bieden ongekende mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een andere of nieuwe baan. Om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Om in contact te komen met recruiters die normaal gesproken ver buiten het bereik van hun netwerk liggen. In de training zoomen we met name in op LinkedIn, maar ook Twitter, Facebook, Google+, Hootsuite en Tweetdeck komen aan bod.

 

Deze sollicitatietraining van Humentality leert uw medewerkers hoe ze kunnen vinden en gevonden worden met social media door de mogelijkheden van deze media optimaal te benutten. De training is bedoeld voor beginnende en enigszins gevorderde LinkedIn-gebruikers.


Wat levert het op

Na afloop van deze training hebben deelnemers de kennis en de vaardigheden om op de juiste manier te profiteren van social media bij het vinden van een nieuwe baan. Ze hebben een antwoord op de volgende vragen:

• Wat kan LinkedIn voor mij betekenen?
• Hoe kan ik effectief omgaan met LinkedIn?
• Hoe maak ik een passend persoonlijk profiel op LinkedIn?
• Hoe vergroot ik mijn vindbaarheid op LinkedIn?
• Hoe kan ik netwerken op LinkedIn?
• Hoe zoek ik creatief op LinkedIn
• Hoe kan ik andere sociale netwerken gebruiken, zoals Facebook, Twitter, Google +, Hootsuite, Tweetdeck om werk te vinden?


Duur

1 dagdeel van 4 uur en desgewenst een half uur individuele coaching bij het samenstellen van het LinkedIn-profiel


Benodigdheden

Eigen laptop en toegang tot internet

 

Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig hoe de trainingen van Humentality medewerkers in uw organisatie kunnen helpen hun nieuwe baan met behulp van social media dichterbij te brengen? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.