Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Inzicht in kwaliteiten én ontwikkelpunten

Humentality zet uw medewerkers in hun kracht. Om resultaten te bereiken combineert Humentality inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten met praktische tips en vaardigheden. Zodat ze optimaal en vitaal functioneren en plezier hebben in hun werk.

 

Positieve energie

Van kandidaten verwachten we dat ze hun verantwoordelijkheid nemen om het beste te halen uit hun traject met Humentality. Andere belangrijke elementen in onze coachingsgesprekken zijn lichtheid en relativeringsvermogen. Omdat nieuwe wegen inslaan een uitdaging is die mensen het beste aangaan met positieve energie.

 

Maatwerk in loopbaanbegeleiding

Humentality werkt vraaggestuurd, op maat en volgens transparante afspraken. Als opdrachtgever mag u daarbij verwachten dat we resultaten behalen op een efficiënte manier. Om het gewenste resultaat te borgen werken we als volgt:

 

Stap 1 Kennismaken
Ieder traject begint met kennismaken. Met uw medewerker, om te ontdekken of er een klik is. Met u als opdrachtgever, om verwachtingen, doelen en afspraken helder te maken. Kennismaken is altijd kosteloos.

 

Stap 2 Offerte en plan van aanpak
Is het gevoel na de kennismaking van alle kanten positief? Dan ontvangt u een offerte met een plan van aanpak. Daarin staat hoe ik verwacht uw medewerker te kunnen begeleiden om zijn of haar doel te bereiken.

 

Stap 3 Start
Het traject start wanneer u voor de offerte en het plan van aanpak groen licht geeft. Als het nodig is, vindt er nog een driegesprek plaats om de gezamenlijke doelen aan te scherpen.

 

Stap 4 Afronden en evalueren
Ter afsluiting van elk traject is er een afrondingsgesprek. Daarin licht ik de behaalde resultaten toe en evalueren we het traject.


Neem vrijblijvend contact op
Wilt u meer weten over hoe u samen met Humentality competenties van uw medewerkers versterkt en talenten optimaal benut? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer. Mail of bel via +31 6 511 39 478.