Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Assessment en persoonsanalyse voor loopbaanontwikkeling

Als werkgever vindt u het belangrijk dat medewerkers in uw organisatie zichzelf beter leren kennen. Want alleen wie zichzelf goed kent, kan op het juiste moment de juiste beslissingen nemen voor zijn of haar loopbaan. Een assessment of een persoonsanalyse samen met Humentality zijn bewezen instrumenten om uw mensen de heldere inzichten te laten krijgen die ze nodig hebben.


Hoe werkt het?

Een assessment of persoonsanalyse bestaat uit een aantal tests. Kandidaten maken deze online, op het moment waarop hen dat het beste uitkomt. De testen geven duidelijkheid over hun:• intellectuele capaciteiten                                       • interpersoonlijke kwaliteiten

• persoonlijke kwaliteiten                                         • managementkwaliteiten

Medewerkers krijgen in een een-op-een-gesprek terugkoppeling over de uitkomsten van de tests. Daarbij krijgen ze ook een advies over wat ze het beste kunnen doen om de volgende stap te zetten: voor hun loopbaan of hun persoonlijke ontwikkeling. Van hun assessment of persoonsanalyse ontvangen kandidaten een schriftelijke rapportage. Deze rapportage is een goede basis voor verdere trajecten voor loopbaanbegeleiding of persoonlijke ontwikkeling.


Wat levert het op?

Wie zich bewust is van zichzelf, kan de juiste keuzes maken. Met een assessment of persoonsanalyse door Humentality krijgen medewerkers het inzicht dat ze nodig hebben op het terrein van:

• gedrag en karakter

• motivatie en drijfveren
• kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten

 

Neem vrijblijvend contact op
Wilt u meer weten over hoe Humentality medewerkers in uw organisatie kan helpen meer inzicht te krijgen in hun kwaliteiten en ontwikkelpunten?
Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.