Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Training ‘Vind je nieuwe baan met LinkedIn’ in de regio Eindhoven


‘Vind je droombaan met social media’

 

Omschrijving

Social media bieden ongekende mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan. Om te laten zien wat je in je mars hebt. Om in contact te komen met recruiters die normaal gesproken ver buiten het bereik van je netwerk liggen. In de training zoomen we met name in op LinkedIn. Maar ook Twitter, Facebook, Google+, Hootsuite en Tweetdeck komen aan bod.


De training 'Vind je nieuwe baan met LinkedIn' van Humentality leert je hoe je kunt vinden en gevonden worden met social media door de mogelijkheden ervan optimaal te benutten. De training is bedoeld voor beginnende en enigszins gevorderde LinkedIn-gebruikers.

 

Wat levert het op

Na afloop van deze training heb je de kennis en de vaardigheden om op de juiste manier te profiteren van social media bij het vinden van je nieuwe baan. Je krijgt antwoorden op de volgende vragen:
• Wat kan LinkedIn voor jou betekenen?
• Hoe kun je effectief omgaan met LinkedIn?
• Hoe maak je een passend persoonlijk profiel op LinkedIn?
• Hoe vergroot je je vindbaarheid op LinkedIn?
• Hoe kun je netwerken op LinkedIn?
• Hoe zoek je creatief op LinkedIn
• Hoe gebruik je andere sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter, Google +, Hootsuite of Tweetdeck om je nieuwe baan te vinden?


Duur

1 dagdeel van 4 uur en desgewenst een half uur individuele coaching bij het samenstellen van je LinkedIn-profiel


Benodigdheden

Eigen laptop met toegang tot internet

 

Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig hoe de trainingen van Humentality jou kunnen helpen je nieuwe baan dichterbij te brengen? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.