Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Outplacement in de regio Eindhoven

Je huidige baan houdt op. Dus zoek je nieuw perspectief na een ingrijpende verandering. Met outplacement begeleidt Humentality je naar een nieuwe, passende baan. Eén die zo goed mogelijk aansluit bij je kwaliteiten, werkervaring en drijfveren. Zodat je ook in de volgende stap in je loopbaan voldoening en energie uit je werk haalt.


Hoe werkt het?

Te horen krijgen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Daarom begint wat Humentality betreft (als dat nodig is) het pad naar die nieuwe baan met het accepteren dat de oude situatie niet blijft.


Zelfanalyse

Met online tests brengen we je competenties, kwaliteiten en ambities in kaart. Je vult ze in op het moment waarop jou dat het beste uitkomt. In deze fase staat het (her)ontdekken van je talenten en je passies centraal. Zo ontdek je in welke richting je een nieuwe bestemming in je werk kunt vinden. Humentality geeft gericht advies over hoe je het het beste aanpakt om de juiste volgende stap te zetten.


Marktverkenning en netwerkvaardigheden

Als vervolgstap brengen we jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart. Bij een ontdekkingstocht op weg naar een nieuwe baan hoort ook netwerken. We bereiden samen je netwerkgesprekken voor en evalueren ze. Humentality beschikt daarbij ook zelf over een wijdvertakt netwerk waar je uit kunt putten.
Lees meer over de aanpak van Humentality

Wat levert het op?

Coaching bij outplacement samen met Humentality geeft je het inzicht en de vaardigheden die je nodig hebt om jou de regie te geven over je eigen loopbaan. Met als doel een volgende baan waar je voldoening en energie uit haalt.


Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.