Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Coaching voor loopbaanontwikkeling in de regio Eindhoven


Met jouw dromen, ambities, ervaringen, kwaliteiten, ontwikkelpunten en levenservaring ben jij uniek. Humentality biedt je met loopbaancoaching inzicht, ondersteuning en praktische tips om passend bij jouw unieke persoonlijkheid de juiste baan te vinden of een ander loopbaanvraagstuk op te lossen.


Hoe werkt het?

Loopbaanbegeleiding is een intensief traject. Het uitgangspunt daarbij bent jij zelf. Humentality ondersteunt je in eerste instantie te kijken naar jezelf:


• Wie ben ik?
• Wat kan ik en wat wil ik?
• Hoe bereik ik dat?

Door je motivatie, kennis en vaardigheden in kaart te brengen, word je je bewuster van jezelf met al je kwaliteiten. Daarmee leg je een stevig fundament onder de keuzes die je maakt.


Netwerkvaardigheden

Om loopbaandoelen te bereiken is netwerken belangrijk. Daarom is netwerken binnen de loopbaancoaching van Humentality een belangrijk aandachtspunt. Hoe leg je de juiste contacten en bouw je een sterk eigen netwerk op? We bereiden samen je netwerkgesprekken voor en evalueren ze. Humentality heeft daarbij ook zelf een wijdvertakt netwerk dat je aan kunt boren.


Wat levert het op?

Loopbaancoaching van Humentality helpt je om je loopbaan in beweging te brengen en de doelen in je werk te realiseren. Zodat je de regie kunt nemen over je loopbaan. Van Humentality mag je ondersteuning verwachten met praktische tips en realistische doelen. Een van die doelen is een sterk eigen netwerk.
Lees meer over de aanpak van Humentality

 

Neem vrijblijvend contact op
Nieuwsgierig hoe Humentality jou kan helpen beweging te brengen in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met Ellen van den Wittenboer: mail of bel via +31 6 511 39 478.