Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Coaching

Vitaliteitscoaching 5-elementenleer in de regio Eindhoven

Een baan, een gezin, hobby's, sociale activiteiten: het hedendaagse leven vraagt veel van een mens. Voel je je daarbij wel zo lekker in je vel als je zou willen? Humentality helpt mensen om zich energiek en vitaal te voelen met Vitaliteitscoaching. Als methode gebruikt Humentality daarbij de 5-elementenleer.


Hoe werkt het?

De 5-elementenleer gaat er vanuit dat hoe goed je je voelt, direct te maken heeft met je lichamelijke gesteldheid, emoties en het vermogen om je te kunnen ontwikkelen. Dat betekent dat je niet vitaal voelen kan worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Hierdoor stagneert de energiestroom in je lichaam. Dat zorgt voor fysieke disbalans en maakt dat je je niet kunt ontwikkelen zoals je zou willen.

Lees meer: Voor werknemers en werkzoekenden in de regio Eindhoven - Vitaliteitscoaching

Outplacement in de regio Eindhoven

Je huidige baan houdt op. Dus zoek je nieuw perspectief na een ingrijpende verandering. Met outplacement begeleidt Humentality je naar een nieuwe, passende baan. Eén die zo goed mogelijk aansluit bij je kwaliteiten, werkervaring en drijfveren. Zodat je ook in de volgende stap in je loopbaan voldoening en energie uit je werk haalt.


Hoe werkt het?

Te horen krijgen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Daarom begint wat Humentality betreft (als dat nodig is) het pad naar die nieuwe baan met het accepteren dat de oude situatie niet blijft.

Lees meer: Voor werknemers en werkzoekenden - Outplacement 

Persoonlijke loopbaancoaching in de regio Eindhoven

Je haalt niet zoveel energie uit je werk als je wel zou willen. Hoe dat komt, daar kun je niet precies de vinger op leggen. Maar je hebt wel een gevoel op wat voor terrein je stappen wilt zetten. Persoonlijke loopbaancoaching van Humentality helpt je de antwoorden te vinden die je zoekt.


Hoe werkt het?

Bij persoonlijke loopbaancoaching sta jij met je vragen centraal: we gaan uit van wat belangrijk is voor joú. De invulling van een coachingstraject stemmen we daarom volledig af op jouw situatie. De inhoud en de aanpak hangen af van je behoeften en verwachtingen. Wil je meer weten over onze aanpak ? Meer informatie over hoe Humentality werkt, vind je hier.

Lees meer: Werknemers en werkzoekenden - Persoonlijke loopbaancoaching

Coaching voor loopbaanontwikkeling in de regio Eindhoven


Met jouw dromen, ambities, ervaringen, kwaliteiten, ontwikkelpunten en levenservaring ben jij uniek. Humentality biedt je met loopbaancoaching inzicht, ondersteuning en praktische tips om passend bij jouw unieke persoonlijkheid de juiste baan te vinden of een ander loopbaanvraagstuk op te lossen.


Hoe werkt het?

Loopbaanbegeleiding is een intensief traject. Het uitgangspunt daarbij bent jij zelf. Humentality ondersteunt je in eerste instantie te kijken naar jezelf:

Lees meer: Voor werknemers en werkzoekenden - Coaching voor loopbaanontwikkeling

Assessment en persoonsanalyse in de regio Eindhoven


Je wilt jezelf beter leren kennen. Want alleen wie zichzelf goed kent, kan op het juiste moment de juiste beslissingen nemen voor zijn of haar loopbaan. Een assessment of een persoonsanalyse samen met Humentality zijn bewezen instrumenten om de inzichten te krijgen die je zoekt.


Hoe werkt het?

Een assessment of persoonsanalyse bestaat uit een aantal tests. Deze maak je online, op het moment waarop jou dat het beste uitkomt. Deze tests geven duidelijkheid over je:
• persoonlijkheid
• capaciteiten
• competenties

Lees meer: Werknemers en werkzoekenden - Assessment en persoonsanalyse in de regio Eindhoven