Humentality

Waar talent van mensen telt

NL I EN

Ambitie

We hebben een duidelijke ambitie: we willen dat u als persoon (weer) helemaal floreert en met plezier naar uw werk gaat. Dat proberen we te bereiken door uw bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling te versterken. 

Want één ding is zeker: ieder mens heeft voor elke organisatie een unieke toegevoegde waarde. Alleen is er soms een extra zetje nodig om dat helder tot uiting te laten komen. Humentality ondersteunt bij het zetten van deze extra stap.

Balans

Het is onze missie om de ideale balans te vinden tussen uw kwaliteiten enerzijds en uw loopbaan en ontwikkeling anderzijds. We gaan daarbij integer en persoonlijk te werk, maar verwachten ook van u dat u de mentaliteit heeft om aan uw kwaliteiten te werken én de verantwoordelijkheid neemt om samen met ons actief op zoek te gaan naar die balans. 

Dat is wat wij bedoelen met 'humentality'. 

Werkwijze 

  1. Kennismaking: oriënterend gesprek 
  2. Voorstel voor passend traject op basis van uw wensen en behoeften (altijd maatwerk) 
  3. Persoonlijk profiel waarin we uw ambities helder formuleren 
  4. Plan van aanpak: aan de slag om uw doelen te bereiken! 

We werken op onze eigen wijze: persoonlijk, betrokken, enthousiast en uniek. Deze warme aanpak ervaart u direct als u ons ontmoet. 

Benieuwd? Bel gerust voor een vrijblijvende oriëntatie: +31 (0)6 511 39 478 

Ellen

‘Als je waagt groeit je moed,
als je aarzelt groeit je vrees’ 
(M. Gandhi)

 

Bekijk mijn personalia

Gedragscode

Wij handelen geheel in overeenstemming met de beroepsethische gedragsregels van Noloc (Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals).